Leerplicht en RMC in de Kop van Noord-Holland

Gemeente Den Helder
Kerkgracht 1
1782 GJ Den Helder
tel. 0223 678440
 
Gemeente Texel
Emmalaan 15
1791 AT Den Burg
tel. 0222 362121

Ik wil aan het werk!

Verder leren zou mooi zijn, maar is niet altijd mogelijk. Wil je direct aan het werk, dat kan als je 18 jaar bent, voor die tijd ben je namelijk nog Leer- of Kwalificatieplichtig.

Schrijf je in als werkzoekende bij het UWV WERKbedrijf van Den Helder. Op www.werk.nl daar kun je vacatures vinden.

De gesprekken met een RMC trajectbegeleider vinden plaats bij de gemeente. Als je gaat solliciteren ondersteunen wij je met tips voor een CV, de sollicitatiebrief en het sollicitatiegesprek.

Jezelf presenteren op de arbeidsmarkt is namelijk best nog wel een kunst!

Jeugd Werkt!

Jongeren zonder uitkering tot 27 jaar kunnen zich aanmelden voor ondersteuning bij het vinden van een (leerwerk)baan of een werkervaringsplaats. In een persoonlijk loopbaangesprek met de jongerencoach wordt besproken wat de reële arbeidsmarkt mogelijkheden zijn en welke ondersteuning de jongere nodig heeft om zijn of haar doel te bereiken. In het loopbaangesprek wordt een trajectplan opgesteld en afspraken gemaakt. Van de jongere wordt verwacht de gemaakte afspraken na te leven en zelf actief te blijven solliciteren. Wanneer de jongere aangeeft dat hij/zij geen ondersteuning meer nodig heeft dan wordt de begeleiding stopgezet.

Ben je jonger dan 27 jaar, je hebt geen uitkering en je wilt ondersteuning bij het vinden van een (leerwerk)baan of werkervaringsplaats?

Meld je dan aan bij het Jongerenpunt jongerenpunt@denhelder.nl 

< Terug